Tο 1945, αμέσως μετά τον πόλεμο, ο Ευάγγελος Κορωναίος αποφάσισε να ζήσει το όραμά του και δημιούργησε το εργαστήρι χειροποίητων γυναικείων τσαντών και ζωνών. Παράλληλα η γυναίκα του Κατερίνα εξυπηρετεί στο κατάστημα στην οδό Καραγεώργη Σερβίας 10 – εκεί δηλαδή που βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Η άριστη ποιότητα και η ηθική συνείδηση έκαναν το κατάστημα να ανέβει ψηλά σε κύρος.

Η 2η γενιά, ο Δημήτρης Κορωναίος, έχοντας ήδη κερδίσει γνώση και εμπειρία για το δέρμα – πώς το φροντίζεις, πώς παλιώνει με τα χρόνια, πώς διατηρείται και όλη τη διαδικασία κατασκευής – συνέχισε το 1980 την κατασκευή χειροποίητων τσαντών, αλλά και την ανεύρεση αξιόλογων συνεργατών στο εξωτερικό για την εισαγωγή ξεχωριστών και ποιοτικών αντικειμένων. Μεγάλες και δυνατές εταιρίες πέρασαν από το κατάστημα ανά τα χρόνια, όπως η Longchamp, η Mandarina Duck, η Bricks, η Bridge, η Golden Head, η Samsonite , η Bree.

Από το 1998 η εταιρία ‘Κορωναίος’, πλαισιωμένη και από την 3η γενιά, αφοσιώθηκε στην Γερμανική BREE (since 1970) λόγω των ιδιαίτερων σχεδίων της (ποιοτική πρώτη ύλη, υψηλών προδιαγραφών κατασκευή και πρωτότυπο σχεδιασμό προιόντων), την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, και την εξαιρετική συνεργασία. Άμεσα ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία.

Παράλληλα, η συλλογή στο κατάστημα εμπλουτίστηκε με τα εξαίσια δερμάτινα γάντια και φουλάρια της Roeckl (since 1839), τις εξαιρετικά ανθεκτικές ομπρέλες της Doppler (since 1946) και πιο πρόσφατα από τις ιδιαίτερα ελαφριές και μεγάλης αντοχής βαλίτσες της Stratic (since 1946).

Η παράδοση στη ποιότητα συνεχίζεται.